Going to a wedding


Tonight we’re going to a wedding which is very nice. Except..I don’t know what to wear (I’m sure I’m not the only woman with this kind of little problems). Yesterday I made this dress, and worked on it all night long, because something went wrong with the lining. I’ve torn the seams open again and again, but it’s still not ok. The only solution I came up with is the velvet ribbon under the chest to cover my mistakes. And now I’m not sure if I want to wear this dress, perhaps I should just wear something else, but I have no bag to fit this dress, sigh…
Only a few hours before we leave, is that enough time to craft a little purse?

3 gedachtes over “Going to a wedding

 1. Josette zegt:

  Hoi Hilde,
  heb je de jurk gedragen of niet?? Ik ben een trouwe lezer van jouw blog, heerlijk hoe je de dingen omschrijft en de foto’s die je erbij plaatst. En niet in de laatste plaats geniet ik van de mooie poppen / knuffels etc. die je maakt.
  groetjes, Josette

  Like

 2. hilde zegt:

  Hallo Josette, ik heb de jurk toch maar gedragen, ik had er de hele week aan gewerkt en vond het dan toch zonde van de moeite om ze in de kast te laten hangen. En door hard te swingen en dansen ziet toch niemand meer of de jurk mooi valt of niet, haha!
  Fijn om te horen dat je een trouwe lezer bent! Dat doet me plezier!
  vele groeten
  hilde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s