Give-away and free pattern

This weekend we once again had to endure the rough weather. Wind, rain, the wintry cold…, all the ingredients of a typical Belgian autumn were there. Not that we did notice anything of that though. My sister and I were warm and cosy inside at our very first craft fair! We met lovely people, and lots of family and friends dropped by! Thanks a lot everybody! I’m sure my dolls found loving homes. For those who bought presents (for others or for themselves), I hope you will enjoy them and that you will have a lovely Christmas with lots of beautiful presents!

scarfshoulderplaid

Speaking of presents, I bought myself a few presents: this warm and soft scarf from our colleague Kaya (too bad it isn’t freezing yet, but I’m wearing it anyway), this felt necklace from Lien (my boss thought it was a snake, but that is so unfair, it is just a very lovely snugly soft necklace…), and this yellow crocheted shoulder plaid (upon which my husband commented: “you managed to pick a colour nobody else would choose, that is so typical of you”).

And since it is nearly Christmastime, I have a surprise for all of you who are reading my blog: I organize a giveaway! Anyone who leaves a comment on this post (in any language you choose in English, Dutch, French or German), stands a good chance of winning an item that is left from my craft fair! You get exactly one week to leave a COMMENT ON THIS POST. Next Tuesday December 18th) at 10:00 PM I’ll randomly pick 3 names who’ll receive a present from me!

wine wings

And here is one final present: a free pattern and step-by-step instructions to make your own wine wings!

IETS TE WINNEN EN EEN GRATIS PATROON

Wat een guur herfstweer dit weekend, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Gezellig en warm zaten mijn zus en ik achter ons kraampje op de ‘artistieke kerstmarkt in de Borre’. We hebben er leuke mensen ontmoet (hallo Kaya en Lien!!) en veel familie, vrienden, kennissen en anderen mogen begroeten!
Dankjewel allemaal om even langs te komen! Ik hoop ben er zeker van dat mijn poppen allemaal een warme thuis gevonden hebben en ik hoop dat iedereen blij is met zijn cadeautjes (of je die nu voor jezelf of voor anderen hebt gekocht).

Mezelf heb ik ook enkele cadeautjes gegeven: een zachte, warme, wollen sjaal van Kaya, een vilten halssnoer van Lien (mijn baas dacht dat ik een slang rond mijn nek droeg, hoe durft hij!), en deze gele schouderplaid (waarop mijn man zei: “typisch voor jou om een kleur te kiezen die niemand anders zou nemen”). Heerlijk!

En om in de kerstsfeer of beter nog, cadeautjessfeer te blijven, heb ik nog een verrassing voor jullie: er is een prijs te winnen op deze blog! Iedereen die OP DEZE POST reageert, maakt kans om een prijs te winnen. Je hebt een week de tijd. Op dinsdagavond 22u trek ik willekeurig 3 namen en die krijgen een cadeautje toegestuurd van ‘tantehilde’!

En voor de creatieve vingers onder jullie: met behulp van dit gratis patroon met werkbeschrijving kun je nu ook zelf je eigen wine wings maken!
Veel plezier!!

Oh ja en diegene wiens naam ik vorige Kerst getrokken heb, wat staat er zoal op jullie verlanglijstje? Ach ja, jullie weten natuulijk niet dat ik jullie uitverkoren kadokoper ben. Ik heb mijn lijstje al klaar: dit staat erop!

11 gedachtes over “Give-away and free pattern

 1. Josette zegt:

  Hoi Hilde,
  wat een heerlijke dingen heb je voor jezelf gekocht dit weekend en ik hoop dat je voor jezelf ook terug kunt kijken op een geslaagde dag qua verkoop. Dat moet haast wel, je maakt zulke moois poppen en andere dingen.

  Ik laat me graag verrassen door jou, wat een leuk idee deze give away.
  groetjes, Josette

  Like

 2. Dingena zegt:

  Hoi Hilde,
  Wat een gezellige kraam hadden jullie! Je kunt direct zien dat jouw creaties erop liggen, helemaal jouw stijl.
  Leuke dingen heb je ook gekocht, ik vind de gele stola ook geweldig!

  Like

 3. Antje zegt:

  Ik vond je kraam op de ‘artistieke kerstmarkt’ geweldig! Ik kreeg echt zin om zelf ook aan de slag te gaan. Leuke poppen, schattige dekentjes, leuke kerstideetjes, … Echt bijzonder. Je labeltjes zijn trouwens ook prachtig.
  Nog heel veel plezier en succes met je creaties!
  Groetjes, Antje

  Like

 4. Minke zegt:

  Hoi Hilde,

  Wat een leuk idee, die wine wings, die ga ik zeker maken als kerstkado voor mijn ouders! Leuke impressie heb je gemaakt van de kerstmarkt, was vast erg gezellig.
  Je maakt mooie dingen!

  Like

 5. Katy zegt:

  Hi Hilde….oh look, I’m the first English comment!
  Your stall looked amazing, for some reason my laptop hasn’t been letting me leave comments – so I have had to lurk about for the past few posts!
  I love your new softie, and I love, love, love the dolls you have made for the fair.
  Count me in for the giveaway – I’ve got my fingers and toes crossed hoping I win! 🙂
  (and yes, for some reason my blog has some new way of getting you to leave your name – I don’t know why…it’s all too complicated for me!)
  The wine wings are a brilliant idea!

  Like

 6. raggyrat zegt:

  hi hilde
  thanks for the heads up, i popped in a few days ago but missed this
  getting nervous now for my scan !!!
  hmmm, if i win i will find something to pay-it-forward, i did one of these on my blog earlier inthe year, about i did another giveaway its fun
  love you
  happy christmas amazing lady
  cat xxxxxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s