Thank you sis!

This is what my sister’s place looks like, she got this ‘Christmas-set’ as a present from ‘tantehilde’ because she was such a great assistant at the craft fair!
Don’t forget to leave a comment on the PREVIOUS POST for the give-away!! You have time ‘till next Tuesday!

Mijn zus en ik, wij tweeën samen op de kerstmarkt, net als 30jaar geleden, toen we met onze geregen pareltjes en getekende boekjes op de stoep stonden en verwonderd waren dat er niemand wou stoppen om iets te kopen in ons ‘winkeltje’. Je kon er één boekje kopen voor 10BF en als je er 10 wou moest je wel 110BF betalen. In de echt winkels klopte de vermenigvuldiging van de prijs van 10enkele items toch ook niet. Wist ik veel dat je daar minder voor moest vragen, dat was toch niet eerlijk gezien al het werk dat je voor 10 items moest leveren, dus deed ik er gewoon een schepje bovenop. Misschien maar best dat er toen nooit iemand gestopt is iets te kopen…
Dit is het kadootje voor mijn zus omdat ze me zo goed geholpen heeft op de Kerstmarkt!

Vergeet niet een reactie na te laten op de VORIGE POST om mee te dingen naar een van de prijzen van ‘tantehilde’!!

2 gedachtes over “Thank you sis!

  1. elzer zegt:

    hihih eindelijk heb ik een laptop en dus heb ik tijd genoeg als ik ’s avonds thuis ben om me suf te surfen!!! en daarmee heb ik dus ook uw site in mijn favorieten gestoken en kan ik ge-updated blijven wat uw nachtelijke activiteiten betreft!!! 🙂
    dit geheel terzijde; de kerstmarkt doen was GEWELDIG leuk en bij deze solliciteer ik al voor de volgende keer. En dank u dank u dank u voor de mooie kerststal, er is slechts één minpuntje te melden : ik heb geen kaartjes van u om uit te delen aan al die enthousiaste mensen die jaloers zijn op mijn pièces uniques!!! daaaaag hilder ni te laat gaan slapen hoor 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s