Potatoes

My husband, my children and I are huge potato fans! We love them in all kinds of preparations! But this is what I do when there are some boiled potatoes left over from dinner (which rarely happens), and when I’m alone at home (which happens even more rarely).

First of all, I chop an onion. Then I cut the boiled potatoes in slices and bake them together with the onion. Meanwhile I mix 2 eggs together with some salt and lots of nutmeg. When the potatoes get a bit brown and the fire is real high, I pour the mixed eggs in the pan and keep on stirring stirring stirring until the eggs are baked. Then I eat it ALL at once!

2 remarks:

 • Make this only for yourself, it doesn’t look tasty at all.
 • Make this only when you are alone at home, it tastes too good to share.
 • Mijn man, kinderen en ik zijn patatten(vr)eters. Maar dit is mijn geheime recept voor mij alleen als er gekookte aardappelen overblijven van de middagmaal. (al heeft mijn man me wel al eens betrapt bij het koken en toen moest ik delen):
  Ik snij een ajuin in kleine stukjes en bak het samen met aardappelen in een pan. Ondertussen roer ik 2 eieren met wat zout en veel muskaatnoot in een kom. Ik laat de ajuin en aardappelen bruin worden in de pan en daarna zet ik het vuur op het allerhoogst. Dan roer ik de eieren erdoor en blijf naarstig roeren tot alle ei gebakken is. En dan eet ik alles op!
  2 opmerkingen:

 • Maak dit alleen voor jezelf, het ziet er niet uit om te presenteren voor je gasten.
 • Maak dit alleen voor jezelf, het is te lekker om te delen.
 • 2 gedachtes over “Potatoes

  1. raggyrat zegt:

   mmmm that sounds lovely
   just my sort of hot lunch
   and i could eat it while the girls are napping

   thnaks for the ‘heads-up’ about my mouse on softies central
   i’d simply love a nomination, that would be a good start

   hugs
   cat xxx eating second breakfast now !

   Like

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s