4e foto


Getagged door Hannie van Wiedewottus:
“- Neem uit je vierde fotomap de vierde foto en plaats die op je blog
– Stuur de tag verder naar 4 medebloggers”

Dit is de 4e foto uit het 4e album van ‘tantehilde’. Ik heb slechts 1 keer in mijn leven een biljet van ‘win for life’ gekocht. Dat was 4 jaar geleden en won ook nog €250 waarmee ik een verstelbare paspop bestelde en per post thuis liet leveren, wat een luxe!
Ondertussen zijn we een paar jaar en 2 kinderen later en hoewel ze verstelbaar is, krijg ik mijn maten er niet op aangepast. Ze is te ‘klein’. Ach, ik zal ooit mijn taille wel terugwinnen.

De pop staat er dus nog steeds, samen met 8 andere paspoppen die ik veel later op ebay voor een habbekrats gekocht heb. Soms staan ze in de weg, soms dienen ze als kapstok, maar ze worden nooit echt gebruikt. Misschien maak ik te weinig kleren voor mezelf?!?
Maar ooit zullen ze een ereplaats krijgen in mijn naaiatelier dat ook ooit zal komen. Maar dan zijn we ook weer 2 jaar verder…

Welk is jullie 4e foto uit de 4e fotomap dames?
Wahmama
vlijtig
Jikke’s
hartje-bloem

I’ve been Tagged: Take the 4th picture of your 4th map: 4 years ago I bought this dummy with the 250€ I’d won with ‘win for life’. In the meanwhile, I’ve bought 8 other dolls on ebay. Non of them is in use, they are all too ‘small’. But now I’ve had my last child, I can start working on that body of mine. One day I’ll have my slender waist again, ha! And on that day, I’ll have my own workshop to place all of my mannequins!

2 gedachtes over “4e foto

  1. raggyrat zegt:

    i do wonder whether i will see my slender waist again, but in part i dont mind, i am fairly slim now, i just am a different shape ! not to mention, after twins, my belly seems to need ironing ! hope that idea makes you laugh !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s