Beloftes


Wat zie ik daar, mama?” wijzend op de tafel:

Ben je weer poppen aan het maken en mijn pop moet hier maar in zijn pyjama blijven liggen? Hij heeft echt wel een broek en t-shirt nodig. En schoenen ook. En natuurlijk ook kousen. En een tweede broek voor als de andere in de was is, en ook een jas voor als het koud is. En nóg een andere t-shirt en een trui, en…”

Mijn zoon heeft gelijk. Ik beloof altijd vanalles, maar dan ‘moet’ ik weer aan iets anders werken. Zoals deze poppen: een voor pasgeboren dochtertje van een vriendin, eentje reserve, en een spaceboy voor het zoontje van een vriendin:

Kijk naar de geweldige bijpassende gordel voor de spaceboy:

Maar belofte maakt schuld en hier zijn de eerste set kleren, mét schoenen :

En ik heb mezelf er weer ingeluisd. Ik heb mezelf beloofd om voor mijn zonen zo een streepjes t-shirt te maken omdat dat allerschattigst zou zijn. Maar ik heb nog wel even tijd, tis gelukkig nog geen t-shirten-tijd…

6 gedachtes over “Beloftes

 1. Hannie zegt:

  Petje af dat je alweer zoveel tijd erin kunt steken, Hilde, en dat met zo’n klein babietje (ik had altijd het gevoel niet anders te doen dan voeden, de was en wat koken, haha). Maar ik verheug me alweer op je leuke werkstukken. De poppen zien er leuk uit (super voor jongens, die spaceboy) en de outfit voor je zoons pop is geweldig leuk. Die tuinbroek is SUPER! Groet, Hannie

  Like

 2. Maureen zegt:

  Oh Hilde, en nu vraag ik mij af, hoe je het allemaal doet en voor elkaar krijgt.
  Wat een schattige popjes en de kleertjes (vooral het broekpakje) zijn om te smelten. Je zoon boft!!!

  Liefs,
  Maureen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s