Aardbeien en stippen.

Bijna 3 weken niet geblogd..hebben jullie me gemist? Ik jullie niet! Ik heb geen tijd gehad om mijn favoriete blogs te lezen, noch zelf iets te schrijven, laat staan foto’s te maken. Er stond nogal veel op het ‘to-do-lijstje’ en heb nu alles afgewerkt: 5 rokjes voor de 5 meisjes (= onze 3 dochters en de 2 nichtjes), een kleed voor mezelf, en een pop voor nichtje Sien.

(Jaja, het aardbeistofje komt van het stoffenspektakel). De rokjes zijn echte cirkelrokjes. Ik had een hele beschrijving met foto’s gemaakt, maar ik had dus toch maar beter wat meer ge-internet, want hier bij Mme Zsazsa kan je een hele duidelijke uitleg krijgen..duidelijker dan wat ik neergetikt had…

Alles was voor het doopfeest van kleine Sien en Winand. Op de tafels lagen placemats: een stuk stof met de overlock afgewerkt waar de kinderen een tekening op gemaakt hadden (40 stuks!). De bloempjes zijn van pijperagers gemaakt en in een propje klei geprikt, uitvindinkje van Birgit.

Het was een echt fijn feest, zo fijn dat ik geen enkele foto gemaakt heb, geen foto van de meisjes met hun rokjes aan, geen foto van de vesierde tafel en geen enkele foto van de gedoopte Sien en Winand. Maar wel deze allerschattigste foto van de ochtend na het feest:

6 gedachtes over “Aardbeien en stippen.

 1. Maureen zegt:

  Achhhhhh….hij heeft een duimpje!!!!

  En wat heb je weer (een hoop) prachtige dingen gemaakt…ik sta versteld!

  Ik ben blij je weer te lezen en dat alles zo goed gaat met jullie

  X Maureen

  Like

 2. Hannie zegt:

  Ja, ik heb je gemist hoor! Maar je bent druk bezig geweest zeg! Heel leuk allemaal. En zo ontzettend LLLIEFFFFF dat duimpje, zo schattig, ach zo’n mensenkindje zonder zorgen, ze worden zo snel groot hè? Geniet ervan hoor, koesteren die kinderen. En die stapel stofjes had je gewoon NODIG hoor, LOL, je moet jezelf tenslotte ook ‘ns koesteren, haha. Groet, Hannie

  Like

 3. meisjesmama zegt:

  kom hier kijken naar uw cirkelrok-kleed en Stella roept hevig ontroerd uit: “OOOOhhhh, mama! Wat een superschattig jongetje” 😀
  Ik vind niet dat het er boertig uitziet, als ik dit zie wil ik het zeker nog eens uitproberen! Zeker nu ik een goedpassend bovenstukje heb gevonden…hoewel het met mouwen wel een pak draagbaarder wordt he. Ik veronderstel dat je voor zo’n kleedje ook een soepel stofje nodig hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s