Mijn nieuwe draagdoek!

Prachtig weer om fotos te maken was het vandaag:fotoinez

“Ik zie mama haar hoofd niet” was de opmerking van de fotograaf. Mijn hoofd moest er ook niet opstaan, ik wou mijn nieuwe draagzak showen! Maar die is ook niet goed te zien…

draagzak draagzak

Deze foto is beter.
Nee, ik heb hem niet zelf gemaakt, al had ik het wel willen doen. Ik had het gezien op de blog van vermiljoen en dacht: “Zoiets MOET ik gewoon hebben”. Bleek dat ze ze ook bij Doekjes en Broekjes verkoopt en daar heb ik hem dus ook gehaald. Zeg eens, vermiljoen, deze is toch van jouw hand he?
Gisteren kreeg ik op de markt veel reacties van ‘waar ik die mooie draagdoek wel niet vandaan had’. Tis ook zoveel mooier en origineler én zelfs nog handiger dan die afgedragen tricotti die ik voordien gebruikte. Na 8jr was ik die echt wel beu. Ik zou deze wel in alle kleuren willen om telkens met mijn outfit assorti te zijn…
Op de achtergrond is ons ‘nieuwe’ oude huis te zien. De oude vierkantshoeve (dateert van rond 1650!) die al een paar decennia van de familie was hebben wij nu gekocht. De plannen voor de verbouwing/restauratie zijn al gemaakt en er is plaats voor een echt naaiatelier! Alle tips voor de inrichting van mijn naaiatelier zijn altijd welkom!

rokje

En een foto van een dametje met het aardbei-stippen-cirkelrokje aan

Nog meer mooie fotos van vandaag vind je hier.

Pictures made by my girls, some of them without my head..But I only wanted to show you my new sling, made by vermiljoen .
On the background our ‘new’ old house: its the farmstead from my husbands grandparents that we bought recently. It’s quiet old…the oldest building is from around 1650! We can’t move yet, it needs some renovation. There is plenty of room in it, even for my own sewing-studio! Any tips for the interior of my studio are always welcome!
And the last picture is my 4year old showing her new circular skirt I made her last week.

More photos here.

.

12 gedachtes over “Mijn nieuwe draagdoek!

 1. i cant sew zegt:

  it looks so lovely, you will be happy there! i would make sure that one wall of a studio had a large cork board to hang ideas, photos and inspirations. good luck with the renovations.
  *^_^*

  Like

 2. Hannie zegt:

  Wat ’n mooie draagdoek, heerlijk hè je kind dragen. Ik kreeg er altijd zo’n hebberig gevoel van, haha, zo “van mij”! En die boerderij heeft natuurlijk ’n heerlijk ruim erf of niet? Daar hebben de kinderen lekker de ruimte.
  Maar pfoei, sterkte met het opknappen hoor en niet te vergeten, het onderhouden. Hou je wel van tunieren? wellicht ’n groententuintje zoals Mme Zsazsa?
  Groet, Hannie

  Like

 3. Maureen zegt:

  Hilde, dit geloof je niet!!!!!!

  Ik heb namenlijk precies, maar dan ook echt precies dezelfde draagdoek!

  En daar hebben we gisteren ook nog eens heerlijk in het zonnetje mee rondgelopen ;o))

  Ik wist wel dat we een “klik” hadden, haha…..

  Liefs,
  Maureen

  Like

 4. danielle zegt:

  Aaaarch..ik wil ook zo,n huis!!! Heeeeerlijk,alle ruimte om je heen zo te zien! En dan de eerste lentezon…Veel succes met de bouw en verbouwplannen,vind het altijd ene heftige ,maar vooral ook spannende en leuke tijd!

  Like

 5. meisjesmama zegt:

  Mooie draagdoek! Ik herken er wel wat Vermiljoen in ja. Wat een leuk huis seg, en een eigen naaiatelier…ik ben jaloers! Ik palm hier telkens de keukentafel in, en moet dan ook elke keer alles opruimen…zucht…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s