Waarom?


1979 – 2009

Waarom heb ik eigenlijk zoveel moeite gedaan om een geschikte winterjas te vinden voor mijn dochter, als blijkt dat mijn moeder nog mijn eigen echte wollen rode jas op zolder heeft hangen(die met de rode jas en het blonde haar ben ik)? Waarom heeft ze me dat niet eerder verteld en waarom is die jas na 30 jaar nog perfect en zijn alle kinderjassen die ik afgelopen 8 jaar gekocht heb na 1 winter om zeep? En waarom is de winter nu eigenlijk voorbij? (Maar dat laatste vind ik niet erg hoor!)

5 gedachtes over “Waarom?

  1. Hannie zegt:

    Tja, wol is natuurlijk ’n oerprodukt. Als er geen motten aan te pas komen, kan het inderdaad heeeeeel lang mee. Staat haar goed hoor en misschien krijgen we nog wat koudere dagen voordat het echt zomer wordt.
    Groet, Hannie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s