In bad


Ik ben geen fan van kamperen, maar als de boiler in de badkamer het begeeft, dan moet je wel. Het bevordert wel het vakantiegevoel, badderen in de pompbak. Jammer dat die vakantie nu weer voorbij is, en nog jammerder dat die boiler na 10 dagen nog steeds niet gemaakt is.

4 gedachtes over “In bad

 1. Hannie zegt:

  Ah, zo schattig! Dat brengt hier ook herinneringen naar boven. Maar als ze bijna 14 en 9 zijn, kan het echt niet meer zo. Nog wel je voeten maar ja …… da’s niet hetzelfde hè.

  Wij vinden kamperen heeeeerlijk, zo gedwongen onthaasten, je komt echt tot rust. Snel thee zetten?: dakannie, snel heet water?: kanookniet (moet je eindje lopen of koken), alles heerlijk ontspannen langzaam aan (LOL). We hebben vroeger altijd tent gekampeerd maar dat gaat niet meer vanwege de optrekkende kou, daar krijg ik vreselijk zere spieren van (beetje reumatisch aangelegd) dus wij kamperen nu in ’n tourcaravan (vorig jaar voor het eerst) en dat is me toch luxe als je ’n tent gewend bent.
  Daarnaast drukt het ons ook met de neus op de feiten, hoe luxe wij in het Westen wonen en hoe vele mensen geen stromend water, electriciteit en riool hebben en heel klein wonen.

  Heerlijk hoor vinden wíj, maar we zijn nu niet allemaal eender hè! Waarom vind jij het niet leuk/fijn?
  Groetjes, Hannie

  Like

 2. meisjesmama zegt:

  hoe? Geen fan van kamperen? Wij vinden dat geweldig!!! Jarenlang met de scouts gekampeerd in binnen- en buitenland, erg mooie herinneringen aan. Vorige zomer zijn we na veel getwijfel en een bang hartje op de wilde boef vertrokken. Tent en slaapzakken in de auto en op naar Frankrijk! Onze meisjes waren nog heel klein maar we hadden de tijd van ons leven! Dit jaar gaan we, weliswaar ietwat beter gepland en voorzien, opnieuw kamperen. Hopelijk wordt het even plezant.
  Maarre, zo zonder boiler…geen pretje met zo’n groot gezin me dunkt!

  Like

 3. hilde zegt:

  oh nee, kamperen, echt niet…ik heb een hekel aan kampeerterreinen en trouwens ook aan “alles inpakken en meesleuren”, en aan opruimen en aan kuisen, ah nee dat heeft er niet mee te maken.
  Ik kom veel liever aan in een huisje waar de tafel en stoelen en kookpotten klaarstaan en waar we niet met 120 mensen samen vakantie moeten doorbrengen. Misschien zijn wij wat mensenschuw en dat zal ook een van de redenen zijn waarom we zo graag in het midden van’t veld willen gaan wonen…
  Maar de kindertjes zo wassen in de keuken, vind ik stiekem best wel grappig en zij natuurlijk ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s