Klein…


vergissingske…

Ik wou een kort kleedje maken, maar het model zat op school. Ik zei toch dat ik het spijtig vond dat de vakantie voorbij was.

14 gedachtes over “Klein…

 1. knofje zegt:

  Zo schattig! Jammer dat het iets kort is uitgevallen, maar misschien met zo’n leggingachtig iets eronder wel leuk. Of noem het een tuniekje 🙂

  Like

 2. hilde zegt:

  Tis echt een vergissing, ik zoek nog een oplossing om het draagbaar te maken!Misschien de onderste strook er weer af en een langere strook eraan, maar ik vrees dat ik daarvoor niet genoeg stof heb, tis nl een cirkelrok. Domme mij!

  Hey, you’re the first who says she looks like me, woohoo thanx!!!!Usually people say she looks like my husband, but when I look at pictures of myself at the same age, she indeed looks like me!

  Like

 3. Raffie zegt:

  Hoi Hilde, Wat een leuke blog heb je. Ik ben even aan het rond neuzen geweest leuk hoor. Zet ‘m op mijn blogrol.
  Enne het jurkje, ik denk inderdaad dat het heel handig is om de onderste strook eraf te halen, en dan een nieuwe kleur stof eronder, en dan weer de onderstrook er tegen aan. het is nl wel een schatje. Succes groetejs Raffie

  Like

 4. micheline zegt:

  Het lijfje kan eventueel terug los gemaakt van de rok. Hier kan een stuk tussengezet worden. Het zou ook in twee aparte delen kunnen blijven (een rokje met een soort topje of bolerootje). Of het is misschien toevallig de maat van een van de zusjes….

  Like

 5. hilde zegt:

  Grappig dat je dat opmerkt micheline, het was inderdaad een stuk patroon van de aardbei-rok van de kleinste zus. Voor die 3 rokken in verschillende maten heb ik telkens een stuk van het papieren patroon geknipt, maar er stond nog steeds ‘birgit’ op. Dus in mijn snelheid en mijn onnadenkendheid heb ik voor een 6jarige een rokpatroon van een 2jarige gebruikt. Dom he? Enfin, het probleem is nu verholpen, morgen of later volgt wel een foto!

  Like

 6. Hilde zegt:

  Superschattige dochter heb jij! Het kleedje doet mij denken aan ‘Tiny is jarig’ (ik ga er gemakkelijkheidshalve van uit dat je de befaamde Tiny-boeken kent?!), daarin staat een prent van de moeder van Tiny die een verjaardagsjurk maakt en in die tijd, de jaren ’70 geloof ik, was zo kort gerokt heel normaal, hoor! 😉
  Hele leuke blog heb jij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s