5 gedachtes over “Elisa #3

  1. Hilde zegt:

    Ik vind alledrie de poppen heel erg mooi gemaakt! Is dit een eigen ontwerp? Toen mijn dochter kleiner was (ze is nu 9 jaar) heb ik voor haar een zonnekindpop gemaakt en ik herinner mij nog goed hoe fijn dat was om te maken… Mijn meisje is niet echt een poppenmeisje, maar van knuffels houdt ze nog altijd heel erg veel, die maak ik op haar verzoek nu nog regelmatig voor haar (gelukkig!).

    Like

  2. hilde zegt:

    merciekes alle3! ja, het is een eigen ontwerp, en mijn kinders vragen bij ELKE pop die ik maak: “is die voor mij?” (enja, mijn oudste zoon vraagt me dat ook elke keer, maar alleen bij de jongens-poppen)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s