Een gedachte over “Nout #7

  1. Ann zegt:

    Mijn 2 kindjes zijn binnenkort, in de zomer, jarig en ik denk dat ik ze wel eens héél blij zou kunnen maken met zo’n prachtige poppen. Ik heb al 3 favorieten: Emma, Niels (want mijn dochter is op het moment helemaal weg van jongetjes rode haren!!) en Nout is ook super. Maak je nog meer Emma’s bij of blijft het bij deze ene reeds gereserveerde en hoeveel is de prijs?
    Groetjes Ann

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s