draagdoek 2

En deze keer wel helemaal zelf gemaakt, baby incluis.
Maar ere wie ere toekomt. Het patroon komt van Mme Zsazsa, ik heb het alleen ineengestikt. Maar ik vind deze draagdoek even heerlijk én handig, want zoals ik het wenste: met baby op de rug kan ik zelfs de was ophangen!

Hij ziet er gepletterd uit, maar hij is erg gelukkig en steekt gewoon zijn tong uit naar de fotograaf.

Deze foto komt van de favoriete plek van de kinderen: de velpe. Een doorwaadbare plaats in de Velpe, bedoeld om met paard (en kar) door te trekken.  Maar de kinderen vinden het een geweldige plek om zelf door te trekken.

Geplaatst in: baby

7 gedachtes over “draagdoek 2

  1. meisjesmama zegt:

    moet ik dringend aan beginnen! Ik heb eentje te leen van Vermiljoen maar al een hele tijd een ZsaZsapakket liggen. En Lili is al 2j2m! Tegen dat ik ‘m af heb wil ze er niet meer in! Nee, heb ‘m zeker nodig op vakantie! Nu ik her en der zelfgemaakte zsazsa’s zie verschijnen moet ik dringendddddd in actie schieten…maar ik moet nog rokjes voor mezelf, jurkjes voor de meisjes, tasjes voor dit en voor dat en cadeautjes en…maken. Aaaahggrrr!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s