Jarig

Tijdens onze vakantie was ik jarig.  Mijn dochters wisten dat en ze zijn vlak voor ons vertrek aan het parels rijgen gegaan. Ik mocht de sieraden passen (“of het wel de juiste maat was, STEL dat het voor mij zou zijn”).  Ik mocht ook de sluitingen erop zetten (want “das echt te moeilijk mama“). En nadat ik ook nog veel oh! en ah! en heeel mooi! heb moeten zeggen, heb ik plechtig moeten beloven dat ik zou vergeten al wat ik gezien had.   Het kado werd ingepakt (“NIEt kijken he mama!”) en toen moest ik er wel zelf aan denken om de kado’s mee in de valiezen te steken. Dat vond ik er wat over en ik heb hen toen gezegd dat ze dat maar aan hun vader moesten vragen. Zo gebeurde het en ik kreeg dus 2 hele echte kadootjes op mijn 35e verjaardag! Alle mooiste parels die ik mijn leven lang gespaard heb netjes op een rij gerijgd, en nu na 35jaar prijken ze aan mijn hals!

En die mooie Nikon kreeg ik van mijn man! Het resultaat van de fotosessies van op vakantie vindt je hier.

9 gedachtes over “Jarig

 1. Patricia zegt:

  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad 🙂
  Gefeliciteerd Hilde! Je hebt schitterende cadeautjes gekregen!!!

  Als je je gegevens stuurt, krijg je van mij een mooie kaart met lapjes 🙂

  Groetjes

  Like

 2. maureen zegt:

  Als eerste van harte gefeliciteerd met je 35ste verjaardag!
  Wat een prachtige cadeau’s heb je gekregen!
  En aan de foto’s kon ik zien dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad =)

  Liefs,
  Maureen

  Like

 3. karliener zegt:

  Ja hihi, Els had me ook al zoiets verteld. Het is supermooi. Heb ik nu een sms gestuurd voor uw verjaardag of ben i khet toch vergeten? In elk geval, dat was het plan 🙂
  Goede voornemens genoeg!
  xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s