Ruil eens een pop voor een andere pop.

Een hele tijd geleden had ik een swap-deal met Kaze-faz. Ik ben absolute fan van haar poppen, en toen ik eens een mailtje kreeg van haar met complimenten over mijn poppen, heb ik mijn kans gewaagd. Ik maakte voor haar een pop en zij zou voor mij een Violetta-doll maken. De mijne vloog al een paar maanden geleden richting Portugal en vandaag kreeg ik deze pop in de bus: Deze is de MIJNE, niet voor mijn dochters, niet voor mijn zonen, enkel en alleen voor mij!!

 Thank you Maria, you made my day!!

16 gedachtes over “Ruil eens een pop voor een andere pop.

 1. Hannie zegt:

  Ohhhh Hilde, ze is fantastisch geweldig. Ik vind haar poppen ook zo mooi. En wat ’n leuk kaartje hangt er ook aan. Hoe ga je haar noemen? En let op dat het vijftal er niet mee van door gaat hoor, ze is van JOU!
  Groetjes, Hannie

  Like

 2. hilde zegt:

  elaba eloleo, ge moet mijn geduld nu ook niet té erg op de proef stellen he! ’t zal wel goed zijn gelijk het nu is;)
  en nee, die steekt geen tong uit, die heeft zelfs geen mond, ik denk dat het ene stuk is van een boom op het stofje van haar kleed dat je ziet, ik weet eigenlijk niet goed waar je die tong ziet?

  Like

 3. eloleo zegt:

  Ah, ik nam de naad voor een mond en dan leek die boom (idd!) haar tong. Heb een levendige fantasie, soms iets té. Neen goh, wil uw geduld uiteraard niet op de proef stellen, enkel laten weten dat de koffie met taart in’t verschiet zit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s