Wantjes voor poppenhandjes, te krijgen of te maken.

Mini wanten voor de pop, of om in je kerstboom te hangen. Hoe schattig is dat?

 

8 paar wantjes. 5 voor in mijn eigen boom, en 3 om weg te geven. Wie een commentaar achterlaat, maakt kans om een paar opgestuurd te krijgen. Wie niks krijgt, kan zelf aan de slag met deze handleiding.

(zondagavond trek ik 3 namen, maandag gaan ze de post op)

36 gedachtes over “Wantjes voor poppenhandjes, te krijgen of te maken.

 1. cisca zegt:

  Ja, ik doe wel mee, maar niet voor mezelf maar wij gaan vd zomer naar Canada onze kinderen en kkleinkinderen bezoeken en ik weet zeker dat de kleinste poppemieke daar met zulke wantjes heel blij zal zijn. Vooral omdat oma die niet zelf meer kan breien sinds mijn pols afgelopen maart gebroken is geweest en zulke priegelwerkjes niet meer lukken. gr .Cisca

  Like

 2. Minkeltje zegt:

  Ik kreeg een aantal jaren een keer een setje bij de Nijmeegse vierdaagse. Ik zat in mijn rolstoel (langs de kant dus, mijn moeder aan te moedigen die wel liep) toen er zo’n viezig mannetje langskwam. Zo’n boertje, met anderhalve tand. Van hem kreeg ik de wantjes, tsjah.

  Waar ze nu zijn, geen idee, vond het geloof ik nogal vies ze te bewaren.. Haha..

  Like

 3. Hannie zegt:

  Wat ’n schattige ieniemienie wantjes, zo leuk. Hier speelt Jonelle bijna niet meer met de pop, vind ik erg jammer (zucht!) dus geef ze maar fijn aan een lief poppenmoedertjes die er helemaal blij mee is.
  Groetjes, Hannie

  Like

 4. icantsew zegt:

  hello,
  i havent stopped to say hello in a while but i do pop in to have a lok at the pictures. i can see that your little boy is 1 already!! my how fast that year went…i just wanted to say happy birthday to him and congrats to you on surviving that first year but then again you are so well seasoned now that it would be easy.
  dont add my name into your mittens draw, i just wanted to say hello
  xxrosey

  Like

 5. Atelier Ullizee zegt:

  Super schattig! Ik ben momenteel reuze kousen aan het breien (maat 43, reuze in vergelijking met deze wantjes!)Bedankt voor de handleiding, ga ik ook eens proberen. Maar een paar van ‘Tante Hilde’ zou ik ook wel willen.

  Like

 6. Penny zegt:

  Je blijft iedere keer verassen! Wat een leuke handschoentjes! Daar zouden een aantal poppen bij ons thuis een moord voor doen.

  Wat ik echt niet begrijp is waar je alle tijd vandaan haalt om met 5 kinderen en een baan alsnog zoveel mooie dingen te maken. Heb je daar ook een handleiding voor……please?

  Like

 7. Sarah zegt:

  Een paar wantjes voor ons levend poppetje dat bijna geboren wordt, lijkt me héél leuk.

  Zelf breien is geen optie, die breinaalden houden niet zo van mij !

  Like

 8. Aapie zegt:

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik wil ook graag meedoen. ze zijn superleuk!Toevallig gisteren begonnen aan een lieve Saartje…Mijn allereerste zelfgemaakte pop. Wilde ‘m eigenlijk voor nichtje maken, maar ben verliefd op d’r geworden! zucht…

  Like

 9. Tine zegt:

  Oh zo schattige wantjes! Zou perfect passen in men kleine kitsch-kerstboompje dat men bureau een beetje moet opvrolijken.
  Dus indien ik nog op tijd ben, zou ik graag meedoen.

  Like

 10. els zegt:

  ohhh, ik heb ze zelf nagemaakt. En dat terwijl breien al geleden is van dat ik 8 jaar oud was.En nu dus meer dan 20 jaar later het nog kon wat ben ik die vreselijke lerares dankbaar ( ik was meer aan het lanterfanten dan aan het handwerken). Als ze dit eens kon weten wat zou ze om me lachen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s