Gelukkige winnaar!

Ik heb mijn man een getal laten kiezen tussen 1 en 127 (want de dubbele reacties en diegene die niet wouden meedoen heb ik eruitgelaten). En hij koos nummer 37:
“Met onze 2-ling in aantocht, willen we onze 2 oudste kindjes ook verwennen vlak na de bevalling, want dat verdienen ze! Voor onze grote zus van bijna 3 dachten wij aan een speelgoed “maxi cosi” achtig ding (want ze wil de grote die klaar staan graag verhuizen, maar dat lukt haar niet owv het gewicht dat zoiets al heeft zonder kind in) Wat zou er nu mooier zijn dan dat er een tante Hilde pop in deze maxi cosi ligt? Een lieve, mooie tante hilde pop met een strik in de haren, net zo mooi als onze kleine meid altijd zelf wil zijn! Ze heeft nu al een bruin stoffen popje (gekregen toen ze aankwam uit haar geboorteland, Ethiopië) en die neemt ze overal mee. Dit leuke blanke popje zou haar kleine zusje kunnen voorstellen! Nog een dikke proficiat met je blog die al 3 jaar bestaat! Geniet van je vakantie!

Comment by liesje — July 2, 2010 @ 12:00 pm |Edit This”

Proficiat liesje, mail je mij je adres eens door?

6 gedachtes over “Gelukkige winnaar!

  1. liesje zegt:

    Waw! Hier ging net een gil door het huis… gelukkig was onze kleine meid er niet, want papa kwam al aanrennen (hij dacht dat er iets anders aan de hand was 😉 ) en dat zouden onze 2 grote nieuwsgierige aagjes ook gedaan hebben (en die weten nog niet van het cadeautje dat hen te wachten staat als de baby’s komen) Het blijft een super mooie verrassing voor haar! Merci! (ik mail je mijn adres)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s