De laatste bestellingen.

Ik had een tijdje geleden al geschreven dat ik geen poppen meer op bestelling maak. De reden daarvoor is niet dat ik het niet graag doe, maar simpelweg omdat ik er geen tijd meer voor heb.  Er zijn verschillende projecten waar ik mee bezig ben, maar de grootste tijdsopslorper is Stiel&Stijl, de creatieve beurs op 12,13 en 14 november 2010 in Heverlee. Ik doe namelijk mee. Ik heb mezelf opgelegd om 30 poppen tegen dan klaar te hebben.

Maar eerst moeten de laatste bestellingen nog de deur uit.

Deze pop werd ergens in de winter besteld. Tussen al mijn mails was ik het een beetje uit het oog verloren, nu is ze eindelijk klaar: een popje voor Lola die net als haar broer en zus grote ogen heeft en waarschijnlijk fijn spierwit krijgt.

 De pop komt dus nogal erg laat aan, want Lola moet ondertussen al een maand of 6 zijn. Om het goed te maken, zal ik wat reclame maken voor haar tante Katleen, die deze pop bestelde. Katleen maakt supertoffe geboortekaartjes. Ga maar eens kijken:  www.bollieboom.be

6 gedachtes over “De laatste bestellingen.

  1. Kristin zegt:

    Geweldig popje in mijn lievelingskleuren!
    Die beurs ziet er ook heel tof uit. Niet gedacht dat er zoveel mensen met zo’n leuke, creatieve dingen bezig zijn. En dan nog voor een goed doel. Jijzelf staat er wel nog niet tussen.
    Als ik op mijn ouders zolder geraak, zal ik ook eens piepen voor stoffen. Ik weet dat er nog moeten liggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s