Een gratis tip.

Beetje flauwe titel, want het gaat niet over naaien, maar wel over een kuiken.

Juist, alweer een kuiken.  Volgens mij hebben wij teveel kippen en die teveel kippen leggen teveel eieren waardoor wij niet altijd alle eieren vinden in het kippenhok. Als zo een ei dan ook nog onder TWEE kippen verstopt ligt, komt daar al eens een kuiken uit.  De twee moederhennen liepen luid kakelend rond hun jong: “hij is van mij, hij is van mij!” en het arme kleine ding raakte zo verward dat ik er dan maar mee ben gaan lopen.  Hij/zij was ondertussen al zo verzwakt dat hij niet meer zelf kon eten. En wat doe je dan? Dan geef je het broodkruim met koffie! Koffie voor het ééndagskuiken! Geen hele pot he, maar een paar druppeltjes slappe koffie op een kruimel en dat in zijn bekje gestoken. Warmgehouden in de handen, decolleté, of onder de lamp en toen was hij er weer bovenop. Oef!

9 gedachtes over “Een gratis tip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s