Een tiener

Een tiener begot, hoe kan dat nu?

Gelukkig is’t nen toffe, die nog schapengilets wil dragen. Op zijn verzoek met een rits en kraagje want het moest warm zijn.

Het patroon van het zsazsagilet gaat maar tot 7jr, dus heb ik het zelf wat groter uitgetekend. Groot genoeg me dunkt, ik geraak er zelf in. Het stofje is natuurlijk van Vermiljoen, dat heeft de tiener gekozen.

 

11 gedachtes over “Een tiener

  1. An zegt:

    Beste Tante Hilde, hoe teken je zo’n giletpatroon naar volwassenmaat? Is dat moeilijk, zeer moeilijk of niet te doen voor een patroontekenleek? Ik ken namelijk iemand die verliefd is op een Vermiljoenstofke maar we weten niet direct wat we ervan kunnen maken en nu *ploing* lijkt mij een gilet daarvoor perfect te zijn. Zodus zeg mij eens: hoe begin ik daaraan?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s