Sneeuwpoppen

Geen echte sneeuwpoppen, alleen de foto is in de sneeuw getrokken, hoe kan dat nu ook anders?

De eerste is een popje voor een blond meisje met blauwe ogen, wiens lievelingskleur paars is. Maar ‘vroeger was het blauw’. Vroeger, dat betekent dus 2 maanden geleden. Dat is heel lang als je 5 jaar bent. Haar lievelingsdier is een paard, maar omdat dat misschien ook snel kan veranderen, heb ik er maar een klein paardje opgezet. Een klein paardje in het blauw.

Het tweede popje is voor een klein meisje die van fel roze houdt:

En deze kleine baby is voor een vriendin die een tweede kindje kreeg. Lang geleden, toen zij en haar vriend gingen samenwonen kregen ze een koppel poppen kado. Dat was nog in het préblogse tijdperk toen ik nog geen foto’s maakte van mijn poppen. Later kregen ze een dochtertje en maakte ik een meisjesbaby. En deze jongensbaby maakt het poppengezinnetje compleet.

8 gedachtes over “Sneeuwpoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s