’t werd tijd he?

Ik heb de 83 commentaren uitgeprint, uitgeknipt en diegene die niet wouden meedoen weggelaten. Toen heeft een dochter een naam getrokken en het werd: Mlle Assorti. Ze heeft ook een blog, dus ik kan naar haar linken, als ze mij nu nog haar adres geeft, stuur ik het hemdje morgen op!

2 gedachtes over “’t werd tijd he?

  1. Camomille zegt:

    Aha! Dan kan ik hier alvast wél reageren, want -helaas- pas ik niet in zo’n maatje 36-38, maar ik ga zeker je schrijfsels wel missen! Véél succes met de verhuis en hopelijk vind je alles bij het uitpakken nog terug 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s