Mijn thuis, mijn keuken.

Dames, ik heb een prachtig idee. Vergeet die zomerkleedjes, het is de tijd van de keukenschorten. Je hebt geen mooie zomerkleedjes meer nodig, niet meer nadenken wat je ’s morgens moet aantrekken. Je kan de grootste vod aandoen, de voorschoot erover en hup, klaar ben je. Kies wel voor een elegant model, zoals ‘the emmeline apron’ van ‘Sew Liberated’.  Ik heb dat patroon een tijd geleden gekocht, wat niet van mijn gewoonte is. Ik ben te gierig om geld uit te geven aan één enkel patroon, maar ik was zoo verliefd op die schort dat ik het patroon dan toch maar betaalde. Het is een belachelijk simpel patroon, het zijn gewoon rechte lappen die je gerimpeld aan elkaar moet zetten, maar ja, kijk, ik kom nu wel mooi voor de dag.

Ik ga helemaal op in mijn keuken:

Of ik kan ook op-vallen, want de schort is aan twee kanten draagbaar:

Ge ziet, ik moet niet onderdoen voor mijn dochters…

28 gedachtes over “Mijn thuis, mijn keuken.

 1. Hannie zegt:

  Hé, wat ’n geweldig schort. Ik heb ook al ‘ns gepiekerd of ik dat patroon nu moest aanschaffen of niet. Maar het is dus heel simpel?

  En zo’n goed idee van jouw om het aan twee kanten draagbaar te maken. Hij staat je erg leuk hoor.

  Groetjes, Hannie

  Like

 2. Hilde zegt:

  Heel mooie foto’s, de gezelligheid straalt ervan af! Als je om de hoek woonde, zou ik onmiddellijk willen binnenspringen voor een kopje koffie aan die prachtige, grote tafel! De helium is inderdaad heel knap gecombineerd met de bruine stof (maar dat je een goede smaak hebt, dat wist ik al 😉
  Groetjes, Hilde

  Like

 3. MJ zegt:

  Wat een leuke site heb je! Toevallig hier beland en gelijk fan (ah en je woont prachtig, op zo’n rustige plek zullen de creatieve ideekes wel toeschieten!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s