Pop nr 146: Lovis

"Hallo"

"Ik ben Lovis.  Ik ben een zusje van Ronja, zie je niet hoe hard wij op elkaar lijken?"

"Ik ben zoals mijn zus nogal een speelvogel, altijd vrolijk.  Altijd klaar voor een nieuw avontuur, maar ik kan ook heel lief zijn."

 

"oh kijk, ik heb zoveel kleedjes erbij, korte mouwen, lange mouwen, rokje, overgooier. Alles met een velcrotje en nepknoopjes, zo kan je mij snel aan en uitkleden."

 

" Als het koud wordt, dan doe ik mijn capeje aan, maar vandaag is het nog erg warm, en dus heb ik even in mijn onderbroekje in de zon gezeten. Dat onderbroekje is zo mooi, dat vind ik niet erg dat jullie dat nu kunnen zien."

"Nu moet ik me snel terug aankleden,ik moet naar Helena toe. Die is jarig op 5oktober en ik mag naar het feest. En weet je wat er zo speciaal is? Helena draagt dezelfde onderbroekjes als ik, shhht, nog niet verklappen he!"

12 gedachtes over “Pop nr 146: Lovis

 1. Whoppy zegt:

  Ha ha…schitterend! Hopelijk volgt nog een zonnige foto van Helena en Lovis in de assorti onderbroek… Lovis heeft trouwens een schoondere garderobe dan wat er momenteel te vinden is hier in Brugge (er wordt hier serieus wat jaloezie onderdrukt en terecht!).

  Like

 2. Liesbet zegt:

  Foto volgt zeker! Bedankt Hilde! Het is een zalige pop geworden met een zalige naam, precies zoals mijn dochtertje Helena! Reken maar dat wij hier reclame voor je gaan maken 🙂 liesbet

  Like

 3. liesbet zegt:

  Foto volgt zeker! Bedankt Hilde voor de zalig mooie pop met haar zalig mooie naam, precies zoals mijn dochter Helena :-)! Reken maar dat we hier reclame voor jou zullen maken! Liesbet

  Like

 4. mevr. Snoeshaan zegt:

  Heel mooi! Ik ben ook altijd zo fan van de kleertjes, mooie stoffen, zo netjes, het retrogevoel… Ik zou dan stiekem weer even als een meisje van vijf poppen willen aan- en uitkleden! De onderbroek is ook superschattig, ik kijk uit naar de foto!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s