Groen

Een tijdje geleden ben ik naar Harelbeke getreind. Ik zat uren alleen op de trein, vond de stoffenwinkel ‘In den Beer’, hing er wel een uur rond, kocht toen wat stofjes en treinde weer naar huis. Oh, ik nam ook één foto van een foto die aan een stoffenrol hing vastgeprikt als inspiratie voor de stof:

 

Ik aapte het helemaal na, stak er een donkergehaarde dochter in:

Waarom moet er eigenlijk altijd show gegeven worden als ik een serieuze foto wil maken:

 

16 gedachtes over “Groen

 1. An zegt:

  Supermooi! Het kleedje én de dochter. En met de trein naar ‘Den beer’? Dan ben jij de persoon die ik nodig heb. Nele P. en ik plannen ook een uitstapje daarnaartoe maar doen geen van beide graag autostrade. Hoe ben jij gespoord?

  Like

 2. caroline zegt:

  Oh! Als je dat nog eens doet, moet je het mij laten weten, dan kom ik ook en trakteer ik jou op een koffie en taartje of zo!
  Ik heb geen prachtige hoeve, geen hond en (misschien nog) geen 5 bloedjes, maar ik woon wél dicht bij Den Beer (en ik zou zo met je ruilen als dat zou kunnen!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s