17 gedachtes over “Vandaag…

 1. Whoppy zegt:

  JAAAAAA!  Proficiat met je nieuwe 'kindje'! In blijde verwachting dus.
  En ik ben fan van je uitspraak : " Ik ben niet het soort moeder dat haar huis spik en span moet hebben eer ze tijd voor zichzelf kan nemen." Da's gesproken.

  Like

 2. Annelies zegt:

  Joepie super zeg, daar zat ik net op te wachten, dus daar wil ik zeker een exemplaar van (eerste druk!)!  k Zal het dan wel via via moeten zien vast te krijgen want ik woon ietsje verder uit de buurt (zeg maar: over het kanaal), maar misschien kan ik Sanne (= mijn nichtje langs mama's kant) wel voor mijn karretje spannen.  Tenzij je verzendingen naar het buitenland doet of het op Amazon te koop komt? Either way: good luck en laat het zeker weten wanneer het in de rekken ligt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s