Een fazant en andere beesten

Ik had de kinderen gezegd dat ik dit jaar géén verkleedkostuums zou maken. De kist op zolder puilt uit. Maar Birgit is een grapjasje en ze wou haar juf eens goed plagen. De juf van Birgit heeft namelijk schrik van fazanten. En dus wou Birgit zich als een fazant verkleden. Tja, dat heb ik natuurlijk niet in de verkleedkoffer zitten…Gelukkig zijn er goede ideeën op Pinterest en werd Birgit alsnog een fazant. De kop heb ik geïmproviseerd terwijl ik naar een fazant uit het raam keek. En nee, die witte strik is niet omdat ik geen bruine strik had, fazanten hebben echt een witte kol!

Ik had nog wat beestjes mee in de auto. De jongste die wou aan de verkleedrage niet meedoen. "Oooh, kijk hoe grappig, dat is Ernie" hoorde ik achter mij toen we de school binnenwandelden. Tiens, zo had ik het nog niet bekeken, met zijn Ernie-muts is hij dus ook een beetje verkleed, al weet hij dat niet! Haha!

16 gedachtes over “Een fazant en andere beesten

 1. Katrien zegt:

  Wauw! Wat een fijn idee van uw dochter ook.

  En hey! Uw kinderen zitten niet (meer) in een autostoel ofwa? Ik dacht serieus dat ons kinderen daar tot minstens 10 jaar in/op zouden zitten…

  Like

 2. Rosalie zegt:

  Hallo tante Hilde,

  Door een tip van een vriendin ben ik op je blog terecht gekomen. Wat ziet het er hier leuk uit!
  Op mijn blog staat een verrassing voor je… Ik heb je een Liebster Blog Award mogen geven voor je creatieve blog.

  Gefeliciteerd!

  Kijk maar eens voor meer informatie op http://www.studiozakka.blogspot.com

  Als je het leuk vindt mag je de Liebster Blog Award kopieren naar jouw blog en weer doorgeven aan vijf anderen.

  Groetjes,
  Rosalie (tante Pollewopje)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s