Een echte eloleo op maat!

Misschien moest ik mij een beetje schamen, maar ik deed het niet. Ik vroeg gewoon ongegeneerd aan Eloleo of ze een klarinet-tas wou maken voor mijn klarinettende dochter. Eloleo heeft het zo druk met heel het Van Katoen gebeuren, dat ze voor zulke dingen eigenlijk geen tijd heeft. Ik gaf wat slordige maten op van het  instrumentenkoffertje en andere prullaria die mee moeten naar de muziekles: de staander, de boeken, de pupiter,…en kijk, amper een paar weken later valt deze prachtige tas in de bus!  Die arme Eloleo had zelfs geen tijd om ze bij een stukske taart en thee te komen brengen.  Maar we hebben een deal dat ze in de zomer eens komt ravotten op de boerderij, en dan ook natuurlijk ook efkes naar een concertje moet luisteren…

 

Ik kan u dat aanraden, een echte Eloleo op maat. Zevenentwintig verschilldende stofjes in harmonie met elkaar gecombineerd, alle details tot in de puntjes afgewerkt, maten die perfect kloppen, aparte binnenvakjes waar alles precies inpast…maar zo kent u Eloleo natuurlijk, dat moet ik u hier niet vertellen…Eloleo, wij zijn uw grootste fan!

11 gedachtes over “Een echte eloleo op maat!

  1. ruth zegt:

    amai zo mooi..dat wordt stoefen op de muziekles..en al die kinderen die gaan ineens allemaal klarinet willen spelen ipv drum of zo van die andere lawaaierige instrumenten…wat  denk je ..zou mijn zoon te verwurmen zijn voor een ander instrument als ik hem er zo een tas bij beloof???

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s