Ja en ja en jeeuj!

Op een dag kreeg ik een mail van een uitgeverij of ik een boek wou maken. Ik zei toen: 'Ja!'. Toen vroeg aan de beste fotografe –  beter, de beste totaalpakketter van 't land of zij dan de foto's wou maken. Ze zei toen: 'ja!'. Vandaag kreeg ik een sms dat ik 'geblogd werd'. En toen zei ik : 'Jeeuj'. Want als ik de foto's moet maken voor mijn boek, ahum…

Ooh, ik ben zoo blij. Maar wie oh wie is die beste fotografe totaalpakketter van 't land? Wie het raadt…krijgt niks, want ik heb het antwoord al verklapt…

14 gedachtes over “Ja en ja en jeeuj!

 1. Elza D. zegt:

  Moh, ik ben wel niet de beste fotografe hè. Het is het totaalpakketje dat het 'm doet. hèhè. En daarbij, ik kan ook schoon taarten maken. Ge weet nooit waarvoor dat nog es goed is. Wie weet maak ik ook nog een taartenboek?

  Like

 2. de Oontand zegt:

  Natuurlijk Tante, ik wens het je toe! Ik moest alleen heel hard lachen toen onlangs weer iemand het rokjesboek gekocht had die geen cm naai-ervaring had, laat staan een naaimachine. Volgens mij wordt dat nooit wat, maar ze vond dat ze een rokje MOEST maken. Gniffel.  

  Like

 3. Liesbeth zegt:

  Kunnen we al reserveren? 😉 Ik heb namelijk al een plekje vrij gemaakt in mijn rek en ik kocht bovendien hele mooie 'bookplates' die ik in mijn allermooiste boeken plak 😉 Ik bestoef ook graag Elza D. nog een keer want vooral voor haar werk kocht ik 'allemaal rokjes'. Echt nodig had ik dat niet (ik kan namelijk al rokjes maken) maar ik moest en zou het hebben alleen al maar omdat het zo mooi ge-totaal-pakkettet is 😉 Heel veel succes en vooral heel veel maak-plezier !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s