Mijn maatje

Mijn maatje Elza D. bestaat nu in het dubbel. En ze heeft zich met haar dubbelganger al goed geamuseerd, ze heeft ze zelfs nog op het laatste nippertje in het boek gezet. Want eerlijk, zo alleen maar foto's hebben van uwen achterkant, dat is toch ook niet alles.

 Vandaag was een beetje een speciale dag, Elza D. en ik zijn de blauwdruk gaan bekijken in de uitgeverij. Kippenvel! Nu is het dus drie lange weken wachten tot het boek er écht helemaal is, en ondertussen ga ik mijn maatje een beetje beginnen missen. Ik heb al bijna spijt dat het boek klaar is en ik heb al bijna spijt dat ik haar dubbelganger afgegeven heb. Maar het moment om de pop af te geven was te schoon om niet mee te maken, hehe.  Ik heb nood aan iets strafs, me dunkt! Elza D., geeft die fles nekeer door!

16 gedachtes over “Mijn maatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s