Elza D. stelt voor: De Poppen van Tantehilde

Elza D. en ik, onze hartjes doen nogal eens boem-boem. Van zo een knallend boek. Van zo een schoon boek. Ik wil u zo graag alles tonen uit het boek, maar Elza D. doet dat eventjes in mijn plaats:

Elza zegt: “Er staan hele grappige dingen in het boek, dingen van ‘poep’ enzo.”

Elza zegt: “Er staan allemaal rokjes in.”

“Tante, weet je nog“, zegt Elza, “weet je nog hoe we moesten lachen met deze foto!”

En er staan heel veel mooie kindjes in, met vlechtjes of met los haar

Deze is uw lievelingsfoto hé, tante, die vind je koediekoedie hé?”

Dankjewel Elza” zeg ik dan “Duizend maal duizend maal duizend dankjewel

Misschien moet ik eens werk maken van een popje van m’n eigen. Dat is wel gemakkelijk zo een stand-in, die heeft nooit een bad-hair-day…ofeuh…misschien maakt er eens iemand een pop van mij?

18 gedachtes over “Elza D. stelt voor: De Poppen van Tantehilde

 1. maaike zegt:

  Nice! Mijn boek zat nu in de post toen ik thuis kwam van het werk… Van dweilen zal er vandaag geen sprake meer zijn, 
  ik blijf maar in dat prachtige boek bladeren!!!

  Like

 2. Tante Trijn zegt:

  Een allereigenste Tante Hilde kan ik je niet geven, maar men eerste 'pop van Tante Trijn' is een feit!
  Voor men eerste pop, het allereenvoudigst modelleke! Maar met de fantastisch goede handleiding dat het boek is, durf ik nu een al iets moeilijkere variant aan! Het boek is echt geweldig! De inhoud, maar zeer zeker ook de foto's! Ze zijn zo vrolijk en echt! Ik hou er enorm van! Mooi werk dames! 

  Like

 3. Peggy zegt:

  Ik heb het geluk het boek reeds toegestuurd gekregen te hebben en het moet gezegd worden, 't is echt waar, het is een ongelooflijk schoon boek! Ik heb het boek al van van voor naar achter en terug uitgepluisd. Alleen al wegdromen bij de prachtige foto's is een plezier op zich, laat staan de goesting dat je ervan krijgt om zelf aan de slag te gaan. Alles is heel duidelijk, stap voor stap uitgelegd en toch met zoveel ruimte om je eigen twist hierin te kunnen geven. Nogmaals 't is echt waar, dit schoon boek is meer dan de moeite waard om te hebben. Geef nu toe,dat kadootje aan jezelf heb je (net als ik) toch wel echt verdient 🙂  !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s