Broer en zus.

Dat is precies een titel voor een eerste leesboekje: Broer en zus.

Ik denk dat deze twee dan ook veel avonturen samen zullen beleven: broer die van dieren houdt, en later boer wil worden. Zus die vooral van broer houdt, en van kettingen en armbandjes. Daarom kreeg zus een schortje waar ze al haar prulletjes in kwijt kan.

Dat zijn wel veel poppen die de laatste dagen de deur uitvlogen. Gelukkig heb ik er nog een heleboel nieuwe op mijn kast zitten, die kan je ontmoeten op Stiel&Stijl, 10 en 11 november 2012 in loft 130: Oude Baan 130 in Korbeek-Lo.

En nu, moet ik vlug nog wat namen gaan bedenken! Tot dit weekend!

12 gedachtes over “Broer en zus.

 1. Camomille zegt:

  Oooh, die met haar oranje haartjes en ruiten bottekes…. Ik geraak niet in Leuven, maar ik hou in het oog welke poppen er achteraf in je winkel verschijnen.
  (jaja, ik weet het, ik heb je boek wel gekregen :)) maar ik vind de jouwe zò perfect altijd! )

  Like

 2. vee zegt:

  ik vind het zalig op je blog! en ik krijg elke keer goesting om er zelf ook (weer) een te maken, ze zijn (nog , wacht maar!!!) niet zo mooi als de jouwe, maar ze zijn wel al heel mooi! vanaf de eerste
  dat boek van jou is echt een godsgeschenk, ge hebt resultaat, hoeveel foutjes ge ook maakt
  nu nog een nieuw naaimachien…..(ikke hè)

  Like

 3. Whoppy zegt:

  Tante Hilde,
  Ik ben blij dat je het erbij schreef dat het over een schortje ging… Ondertussen verwacht ik me op deze blog aan de meest uiteenlopende dingen die ik vaak niet verwacht. Gelukkig was het enkel mijn fantasie die een loopje met me nam. Broer en zus, allée seg!

  Like

 4. sarah zegt:

  Als je ooit geen inspiratie hebt in namen stuur maar een email. In mijn klasje bijna alleen buitenlandse kleuters en die hebben vaak de meest mooie,originele (soms beetje vreemde) namen.
   
  Groetjes sarah
  ps: ja ik reageer erg laat maar blog nu pas ontdekt en dus van achter naar voor gelezen (ziekteverlof beetje vrolijker maken noemt men dat)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s