Vergadering

Vandaag was er kleine bijeenkomst, want ik heb een idee. Gewoon wat met gelijkgestemde zielen brainstormen over wie en wat.

Met wat koffie en koekjes gaat dat goed. Al waren de slokjes en de hapjes wel héél klein. Volgende keer bak ik zelf koekjes, denk ik.

Of ik doe gelijk de punker, ik neem mijn eigen blikje frisdrank en zak snoep mee.

Omdat de vergadering op verplaatsing was, moest ik niet afwassen.

Bij een volgende vergadering ga ik toch ook eens échte mensen uitnodigen. Iemand van een uitgeverij ofzo. En ik ga ook Elza D. nekeer bellen denk ik, want dat is niet eenvoudig om met statief en afstandsbediening te werken. Alleen is maar zo alleen he?

14 gedachtes over “Vergadering

  1. Liesbeth zegt:

    O jee! Nu ben ik nieuwsgierig. Vreselijk nieuwsgierig. Ik bak graag koekjes. Ik kan er gerust brengen bij de volgende vergadering πŸ˜‰ en dan zit ik gewoon stilletjes in een hoekje πŸ™‚ Of ik doe mee enthousiast. Daar ben ik ook heel goed in :-))))) Kan ik nu al dat nieuwe boek van jou bestellen? πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s