Groot bed

Voor ’t eerst in een groot bed. Een GROOT bed! Mijn kleintje is bijna vijf jaar en hij sliep tot nu toe in een spijlenbed. Een babybed dus nog, maar hij wou dat zelf…

*jij bent mijn kleine baby toch nog he?*

Nu werd het stilaan tijd om het door te geven aan zijn nichtje. Gelukkig dat er nichtjes bestaan die snel uit hun wiegje groeien. Want ik vind dat tof, spullen doorgeven. Ik ben er vanaf, en iemand anders heeft er plezier aan.

*zou zo een klein ventje niet vallen uit zo een groot bed?*

Het bed (en alle andere bedden hier in huis) behoort tot de originele inboedel van de boerderij. Het stond oorspronkelijk op “de knecht zijn kamer” (alle kamers hebben een naam in dit huis). In die kamer sliep mijn schoonvader destijds. Het bed wordt dus doorgegeven van grootvader op kleinzoon. Het is het stevigste bed dat je je kan indenken: Het sterkste bed voor het kleinste ventje.

*ik hoop dat ik hem morgen nog terugvind in dat grote bed*

Nu moet ik alleen nog zorgen dat hij ook gaat slapen, en niet zijn knuffels blijft herschikken:

Misschien moet ik het licht maar eens uitdoen en de deur dicht…

Slaapwel,  Kusje, Knuffel, “Liefde”

Gelukkig blijft het slaapwelritueel nog hetzelfde…

8 gedachtes over “Groot bed

  1. Martine D. zegt:

    Mooi jongetje ,je zoon. De eerste keer dat onze oudste zoon in een groot bed sliep stond ik haast te huilen ,hij leek er zo klein in.
    Tof zo meubels die blijven staan zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s