Popjes op bestelling

Het was even geleden dat ik nog poppen maakte. Even geleden, als in 'tijdens de grote vakantie'. Soms heb ik het nodig een een kleine poppen-pauze te nemen om er nadien weer dubbel zoveel goesting in te hebben.

Twee popjes die nog op de bestellijst stonden waren deze: een popje voor de winnaar van mijn verjaardagstraktatie en een popje voor een babytje dat binnenkort moet geboren worden.

Winaar Elke wou een popje voor haar dochtertje die van bloemen en olifanten houdt. Bloemen en olifanten, u vraagt, ik maak: Het popje noemt Fanny, misschien wordt ze dan wel "Olifanny" genoemd…

 

Ysaline verwacht heel snel een babytje. Ze heeft een hele baby-uitzet klaarstaan en ging alvast op zoek naar een stofje dat bij de lakentjes paste: "Ik veronderstel dat het moeilijk wordt om dezelfde stofjes terug te vinden. Ik heb zelf al zitten zoeken, maar heb niks gevonden. Maar is het mogelijk om iets in die stijl te gebruiken?"

*slik* Dat klinkt onnozel, maar het was echt niet simpel om een stofje te vinden dat hetzelfde gevoel uitstraalt als de foto's van de lakentjes die in bijlage verstuurd werden. Ik ben stofjes gaan kopen, ik heb mijn hele stofvoorraad afgegaan, ik heb al mijn restjesbakken op tafel uitgekieperd… Tenslotte vond ik wat ik zocht:

9 gedachtes over “Popjes op bestelling

  1. Elke Nys zegt:

    Olifanny… geweldig gewoon!
    wij kijken hier vol ongeduld uit naar die prachtige, gewonnen pop… heb de foto al laten zien aan de dochter en dat had ik ECHT niet mogen doen! ze kan absoluut niet meer wachten tot ze aankomt šŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s