8 gedachtes over “Meisje Meis

  1. Joentje zegt:

    Super lief!! Een echt meisje meis;) Ik ben voor mijn jongste zoon een jongenspop aan het maken uit je boek. Echt verslavend! En omdat hij een piratenfeestje wilt, krijgt de pop ook een piratenoutfit inclusief ooglap. Ik vind die meisjesstaartjes van fleece zo schattig en zou ze graag eens maken aan een pop voor mijn kleine nichtje want zij heeft ook van die lieve staartjes. Zin om het "patroon" ervan vrij te geven????;) 

    Like

  2. Marloes zegt:

    Meis is heel erg blij met haar eigen pop. Ze heeft de naam Pop gekregen  en  ze ligt nu heerlijk te slapen in haar poppen bedje. Voor het slapen gaan krijgt ze elke dag weer een dikke knuffel.  Ontzettend bedankt.! 

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s