Echte wol

Echte wol, er gaat toch niks boven echte wol! (ja ik weet het, ik spreek mezelf tegen met het breien van de laatste truien..)

Maar wanneer zou dat eens gebeuren dat ik iets met die wol ga doen…nu heb ik wéér een zak wol bijgehouden..mijn man vloekt een beetje. Net zolang waarschijnlijk tot het wolletje een bolletje en dan een trui wordt…

7 gedachtes over “Echte wol

 1. appelstien zegt:

  Hebt ge al een spinnewiel? Misschien kunt ge in de pottekaashoeve (in Zoutleeuw) gaan of laten spinnen (al weet ik niet of die nog actief zijn – de website doet het niet meer)? Oh tof seg, ik zou't ook niet kunnen laten om een zak bij te houden.

  Like

 2. Micheline zegt:

  Iemand die graag handwerkt kan dat zeker niet over zijn hart krijgen van jaar na jaar al die pure wol weg te doen. Ik ben al benieuwd naar de resultaten.

  Like

 3. Wanda zegt:

  In de eerste LMV stond een artikel over workshops in Rotterdam waar je iets van eigen wol kon maken, ooit, ooit, ga ik dat volgen. Een sjaal met wol van mijn eigen schapen, er kan toch niks warmers bestaan ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s