Tantehilde deelt uit!

Is er iemand die het allerschattigste verhaaltje nog niet in huis heeft? Wij zouden hier niet meer zonder kunnen, want elke avond moet ik weer uit datzelfde boekje voorlezen. Misschien jij binnenkort ook: ik mag namelijk 10 boeken weggeven van Uitgeverij Van Halewyck! Laat hieronder een bericht achter, maar let op: zonder email kan ik je niet contacteren en kan je niet meedoen aan de loterij.


โ€‹Tot vrijdag kan je een bericht achterlaten, en wel vanaf…NU, Start!

 

186 gedachtes over “Tantehilde deelt uit!

 1. Joke zegt:

  o, yes please, want wij zijn zot van voorlezen en knutselen ๐Ÿ™‚ ik ben heel benieuwd naar t verhaal ๐Ÿ™‚

  Like

 2. Annie zegt:

  Ik kan dit boekje voorlezen aan mijn kindjes, aan onze nichtjes, aan onze neefjes of nichtjes die nog geboren moeten worden (soon), aan vriendjes van de kindjes,…… dus JA, ik doe heel graag mee!

  Like

 3. Sew-Les zegt:

  wauw , proficiat met dit leuke boek! Zou hier ook zeker gewaardeerd worden , dus waag ik graag mijn kans

  Like

 4. Sofie zegt:

  Mijn dochter van 2 wil iedere avond 'voorgelezen' worden uit De Poppen van TanteHilde. Dus hiermee zou ze denk ik heel gelukkig worden!

  Like

 5. Geertrui zegt:

  Ik waag mijn kans! Met een zoon die dol is op koekjes, een zoon die dol is op verhaaltjes lezen, een zoon die zich heel graag verkleed en een zoon die goed op weg is om bovenstaande liefhebberijen van zijn oudere broers te combineren.

  Like

 6. Lalalies zegt:

  de start van een boekjescollectie voor de baby die elk moment kan komen
  en ook voor alle logeerkindjes natuurlijk.

  Like

 7. Iris zegt:

  Als mama kan ik al enorm genieten van jouw geweldige blog, een voorleesboek voor de kindjes, dat kan alleen maar toppie zijn ๐Ÿ™‚

   

  Like

 8. anne zegt:

  Hoi hoi,

   

  Mijn eigen dochter Sterre gaat het leuke boek een supertoffe verrrassing vinden. Ik ben ook tantAnneke van Scout en Pixie… ( en binnenkort zelfs een derde keer ) En dan zal het zeker ook in mijn klasje buitengewoon onderwijs worden gebruikt. Hmmm. bakken… 

  Ik ding dus mee naar 1 van de 10 boeken .

  Anne  xx

  Like

 9. Katrien zegt:

  Wat een leuk boek tante Hilde, het zou heel leuk zijn als ik zo een boek cadeau kan doen aan mijn metekindje Astrid op haar 3de verjaardag (5 november).  Een boek geschreven door tante Hilde, cadeau gedaan door tante Katrien.

  Like

 10. Freya Keirsmaekers zegt:

  Ooh, hier wil ik wel een kansje voor wagen. De dochter is fan van boekjes, zeker als de personages lijken op haar eigen popjes!

  Like

 11. Sophie zegt:

  je poppen vonden al de weg naar alle klassen in onze school. Nu nog koken met de poppen zou super zijn!

  Like

 12. Kristien Nijs zegt:

  Met een kleine boekenwurm in huis en een tweede op komst zijn alle boeken welkom. Wij doen graag mee! (En wij lusten ook graag koekjes

  Like

 13. Naamgenootje Hilde zegt:

  Proficiat met je nieuwe boek! Wat ziet het er mooi uit, zal zeker tonnen werk in gekropen zijn. Een perfect boek voor mijn boekenverslinders (en mezelf). Kan ik direct beginnen aan een 'tante Hilde bibliotheek'.

  Like

Reacties zijn gesloten.